RAW Extreme Creatine, Kosttilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas
Nyhed

RAW Extreme Creatine

Avanceret kreatintilskud for tydlige resultater.

- Tre typer kreatin
- Tages hver dag
- Nitric Oxide & Perform
Størrelse
360 g
Smag
Strawberry Kiwi
Watermelon

Vores pris

259 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei dag 9:001-2 dage
Budbee Boxi dag 9:001-2 dage
Instaboxi dag 9:301-2 dage
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Core Creatine
500 g
Core Creatine
89 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Extreme Creatine Formula

Byg masse, bliv stærkere og mere udholdende med RAW Extreme Creatine, et avanceret kreatintilskud udviklet til dig, der stiller høje krav til din træning, og som ønsker klare resultater. Den indeholder et kreatinkompleks bestående af tre forskellige slags kreatiner af høj kvalitet sammen med blandt andet citrullin, beta-alanin og OPC. Tag din træning til nye højder med RAW Extreme Creatine, mens du holder dine niveauer af kreatin- og beta-alanin i top!

 • For maksimal ydelse og resultater
 • Avanceret kreatinkompleks med tre sorters kreatin
 • Med beta -alanin, der øger carnosinniveauerne
 • Med citrullin, der er et forstadie for nitrogenoxid
 • Dagligt tilskud
 • Extreme Performance for Extreme Athletes

Ekstrem kreatinformel med høj biotilgængelighed

Kreatin fungerer som en ekstra energikilde til dine muskler og øger den fysiske præstation under gentagen anstrengelse i forbindelse med træning, du får også hurtigere restitution. Den bedste effekt opnås ved et dagligt indtag på mindst 3 g kreatin(1). Med RAW Extreme Creatine opnår du denne mængde med en portion. Kreatin er velegnet til alle bodybuildere og atleter, der ønsker at sikre deres præstationer og sigter mod at bygge mere masse, blive stærkere, tage på i vægt eller få bedre udholdenhed. RAW Extreme Creatine hjælper dig med at tage din træning til nye højder og fungerer også godt som en PWO før træning.

RAW Extreme Creatine indeholderExtreme Creatine Formula, der består af kreatinglykose, tri-kreatin malate og kreatin HCL. Kreatingluconat er en molekyle af kreatin bundet til et glukosemolekyle, der absorberes på en måde, der ligner glukose. Tri-kreatinmalat og Kreatin HCL letter optagelsen af ??kreatin i musklerne.

Kreatin øger kroppens ATP-niveauer

Opbyg muskler og øg intensiteten af ??dine træninger ved at sikre, at dit ATP-lager er fuldt. ATP er musklens energiforsyning og spiller en vigtig rolle i syntesen af ??nyt muskelvæv, musklerne bruger ATP som brændstof og energi til at kunne arbejde. ATP udvindes fra energirige fødevarer som kulhydrater, protein og fedt. Under træning indtages ATP hurtigt, og kroppen kan derefter have svært ved at producere ATP i samme hastighed som det forbruges, hvilket resulterer i trætte og magtesløse muskler med nedsat ydeevne. Med et supplement af kreatin kan du hurtigere genopbygge ATP og derefter holde træningens intensitet lidt længere.

Undersøgelser har vist, at kreatin forbedrer ydeevnen både under kortsigtet intensivt arbejde og ved gentagelser med høj intensitet. Styrketrænende mænd, der tog 25 gram kreatin om dagen i seks dage, øgede det samlede antal gentagelser, som de kunne udføre i bænkpres i løbet af 5 sæt med vægte svarende til 10 RM (repetitionsmax), sammenlignet med placebo (2). I en anden undersøgelse styrketrænede 43 trænede mænd i 8 uger, mens de tog enten kreatin eller placebo. Kreatin-gruppen øgede sin fedtfrie masse meget mere end placebogruppen (3).

Nitrogenoxid til ydeevne

Nitrogenoxid Performance Complex tilføjer aminosyrerne beta-alanin og citrullin. Mærk prikken fra beta-alaninen i din krop og hud og få det ekstra energiboost, du har brug for. Beta-alanin er en opbyggende aminosyre til carnosin. Karnosin hjælper med at modvirke det naturlige pH -fald, der opstår under hård træning, det vi kalder mælkesyre. Mærk musklerne blive fyldt med blod og nyd pumpen, der opstår ved hjælp af citrullin. Citrullinomdannes i kroppen til arginin, som igen danner nitrogenoxid, som har flere funktioner i kroppen, der er gavnlige for dig, der ønsker at præstere.

Effektiv lagring i muskelcellen

Creatine Injectors forbedrer lagringen af ??næringsstoffer, herunder kreatin i muskelcellen. Alfa -liponsyre øger kroppens insulinfølsomhed. Nitrogenoxid og OPC fra vindruekerner åbner karrene, så næringsstofferne lettere kan nå deres slutdestination.

Dosering og anvendelse

RAW Extreme Creatine tages dagligt, anbefalet før morgenmad. Husk, at det er din kropsvægt, der afgør, hvilken dosis der er bedst for dig. Start med 2 scoops og stig derefter gradvist til maksimalt 4 scoops om dagen. RAW Extreme Creatine fungerer også godt som en PWO, så tag en portion før din træning for ekstra pres i musklerne.

Referencer

 1. Matthew Hall, Thomas H Trojian. 2013. Creatine supplementation.
 2. J S Volek, W J Kraemer, J A Bush, M Boetes, T Incledon, K L Clark, J M Lynch. 1997. Creatine Supplementation enhances Muscular performance during high-intensity resistance exercise.
 3. João Pedro Nunes, Alex S Ribeiro, Brad J Schoenfeld, Crisieli M Tomeleri, Ademar Avelar, Michele Cc Trindade, Hellen Cg Nabuco, Edilaine F Cavalcante, Paulo Sugihara Junior, Rodrigo R Fernandes, Ferdinando O Carvalho, Edilson S Cyrino. 2017. Creatine supplementation elicits greater muscle hypertrophy in upper than lower limbs and trunk in resistance-trained men.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Core Creatine
500 g
Core Creatine
89 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Fairing Kre-Alkalyn
120 kapsler
KreAlkalyn
259 kr
 
Andre har købt