RAW Extreme Pump, Kosttilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas
Nyhed

RAW Extreme Pump

PWO til ekstremt tryk og pump.

- Vaskulatorer
- Kvælstofoxidstimulatorer
- Høj dosis
Størrelse
510 g
Smag
Cola Candy

Vores pris

345 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-2 dage
Instaboxi morgen 15:001-2 dage
Bringmandag 13:001-3 arbejdsdage
Mypackmandag 14:001-3 arbejdsdage
RAW Rampage
500 g
RAW Rampage
239 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Core PWO Power
550 g
Core PWO Power
215 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Skinbursting Pump & PWO Formula

RAW Extreme Pump er vores stærkeste PWO med fokus på muskelpump. Hvis du elsker træninger med en følelse af blodfyldt og sprængende muskelpump, er dette et oplagt basisprodukt i dit træningsarsenal. Når du har prøvet RAW Extreme Pump, vil du ikke have lyst til at have en overkropstræning uden!

  • Til brutal pump og tryk
  • Potente blandinger
  • GlycoPump®
  • Kvælstofoxidstimulatorer
  • Extreme Performance for Extreme Athletes

Skinbursting Pump™

RAW Extreme Pump sparer ikke på noget. Alle ingredienser er meget høje doser, og hovedfokus er at skabe en solid muskelpump! Indeholder den potente blanding Skinbursting Pump™ bestående af GlycoPump®, L-citrulinmalat, kreatingluconat, arginin og nitrat. GlycoPump® er en blanding, der binder væske i musklerne, hvilket skaber en enorm muskelpump, mere vaskularitet og endnu bedre kontakt med musklerne.

GlycoPump® er glycerol, men effekten sammenlignet med almindeligt glycerolmonostearat er, at GlycoPump® indeholder flere gange mere glycerol og opløses bedre i væske. L-citrulin-malat er en form for aminosyren citrullin, som hurtigt og effektivt kan optages af kroppen. I kroppen omdannes citrullin til arginin, som danner NO2. Citrullin er, ikke mindst, værdsat for sin evne til at levere kraftig pump i musklerne. Kreatinglykose er en form for kreatin, hvor kreatinet er bundet til et glukosemolekyle, hvilket forbedrer kreatinets absorptionskapacitet. Arginin er en essentiel aminosyre, der naturligt indgår i protein, der er værdsat for sin funktion som en forløber for nitrogenoxid. Nitrat interagerer og bidrager til kroppens produktion af nitrogenoxid.

Extreme Energy Flow

Blandningen Extreme Energy Flow giver dig det energitryk, som du har brug for under din træning. Den består af Waxy Maize, Oligomeriske proanthocyanidiner og koffein. Waxy Maize er en voksagtig majsstivelse, der absorberes meget hurtigt og frigiver insulin, der lagrer næringsstoffer i muskelcellen. Oligomeriske proantocyanidiner har en vasodilaterende effekt, så næringsstoffer lettere kan passere, og at nitrogenoxid mere effektivt kan give musklerne pumpende effekter.

Koffein er en af de mest udbredte stimulanser i pre-workoutprodukter. Det modvirker effektivt træthed og bidrager til øget fokus under træningen.

Dosering og anvendelse

Doseringen kan justeres afhængigt af din kropsvægt og toleranceniveau. Start med et scoops og forsøg dig derfra op til 2-3 scoops. Bland i en shaker og drik inden din træning. Husk også at drikke masser af vand før og under din træning.

Husk dette! Produktet er meget hydroskopisk og absorberer let fugt, hvilket danner klumper. Et godt tip er at opbevare det i fryseren i et par timer (eller altid) før brug og derefter ryst, og dermed forsvinder eventuelle klumper.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

RAW Rampage
500 g
RAW Rampage
239 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Core PWO Power
550 g
Core PWO Power
215 kr
 
Andre har købt
RAW Extreme Power
450 g
RAW Extreme Power
Nyhed
299 kr
 
Andre har købt