Rehband Core Force Ankelbeskyttelse Stabil, Helse - Rehband
Bild saknas

Rehband Core Force Ankelbeskyttelse Stabil

Farve
Grey
Størrelse
XS
S
M
L
XL

Vores pris

375 kr
Produktet er udsolgt og kan ikke bestilles.
Kontakt kundeservice for yderligere information.
Fodstøtte
One Size
149 kr
 
Andre har købt
Bodybuildingbälte
189 kr
 
Andre har købt
BlenderBottle ProStak
Black
BlenderBottle ProStak
99 kr
 
Andre har købt

Produktrekommendationer

Fodstøtte
One Size
149 kr
 
Andre har købt
Bodybuildingbälte
189 kr
 
Andre har købt
BlenderBottle ProStak
Black
BlenderBottle ProStak
99 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Nærmere oplysninger
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Nærmere oplysninger
Produktbeskrivelse

Core Force Ankle Brace Light

Rehband Core Force Ankelbeskyttelse er en stabil ankelbeskyttelse i letvægtsmateriale. Denne ankelstøtte er anatomisk udformet og designet i henhold til det naturlige bevægelsesmønster på ankelen, designet efter forskning og kliniske studier. Rehband Core Force Ankelbeskyttelse kan bruges under træning og ved rehabilitering af en ankelskade, og er især nyttig for dem, der træner sport, hvor ankelen udsættes for høje belastninger sidelæns, såsom håndbold og floorball. På trods af sin lette konstruktion giver denne ankelstøtte en stabil og rettet støtte, uden at det påvirker anklens mobilitet.

  • Anatomisk ankelbeskyttelse
  • Letvægtsmaterialer
  • Brug under træning for ekstra ankelstøtte
  • Sælges i singlepack.

Rehband Core Force Ankelbeskyttelse er let at justere korrekt. Træk ankelstøtten på den ømme ankel, og spænd ved hjælp af snøring til en passende pasform. Husk at vælge den rigtige størrelse, start med størrelsesguiden på billedet og mål i henhold til instruktionerne. For stor eller for lille fodbeskyttelse kan betyde, at beskyttelsen ikke sidder så godt. Rehband Core Force Ankelbeskyttelse kan bruges i dine træningssko takket være det lette og tynde design og passer både til venstre og højre ankler.

Rehband Core Force ankelbeskyttelse er takket være det anatomiske design også medicinsk godkendt og CE-mærket, hvilket garanterer, at konstruktionen har effekt. Rehbands ledbeskyttelse er unik i sin art og klassificeres som medicinsk beskyttelse og træningsbeskyttelse.

Hvorfor skal jeg bruge ankelbeskyttelse?

Ankelbeskyttelse kan bruges både i forebyggende træning for at undgå problemer med anklerne og under rehabilitering i tilfælde af ankelskade. Ankelsmerter kan skyldes forskellige årsager, og dig som træner meget med sportsgrene hvor kraftig og pludselig opbremsning slider på anklerne, kan lettere lide af ubehag i anklerne under træning og i værste fald lide skader, der kræver genoptræning. En stabil og behagelig ankelstøtte kan derefter hjælpe med at aflaste anklen og give dig tryghed til at fortsætte med at træne og aktivere anklerne.

Varemærke

Rehband
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Resorb® Sport
10-pack
Resorb Sport
59 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt