Rehband RxTape - Rehband
Bild saknas

Rehband RxTape

Farve
Beige
Størrelse
1 st

Vores pris

119 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Budbeei dag 16:001-2 dage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
Sportstape
Blue
RockTape Kinesiologitape
139 kr
 
Andre har købt
Kinesiotape
Black
RockTape H2O Kinesiologitejp
139 kr
 
Andre har købt
Bodybuildingbälte
199 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Nærmere oplysninger
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Nærmere oplysninger
Produktbeskrivelse

Kinesiologitape fra Rehband

Rehband RxTape giver dig og dine muskler støtte og stabilitet som giver dig mulighed for at klare dig bedre i træning og konkurrence. Ved at tape på det udsatte område får du en øget receptivitet, der fremskynder gendannelsesprocessen og hjælper med at reducere muskeltræthed. Med Rehband kinesiologitape kan du også tape led og muskler til, for at få musklerne i det rigtige bevægelsesmønster, for præcis bevægelse og koordination. Brug kinesiotape RXTape, når du er nødt til at behandle, normalisere eller forbedre visse muskuloskeletale lidelser og tilstande. Rehband RXTape er medicinsk testet, godkendt og bevist, at ved at tape på det udsatte område får du en øget modtagelighed, der giver dig mulighed for at klare dig bedre og komme dig hurtigere.

  • For bedre præstation
  • Giver støtte til muskler og led
  • God til forebyggende træning
  • Vandresistent kinesiotape

Rehbands RxTape er udviklet sammen med atleter i verdensklasse, alt sammen for at producere de bedste produkter på markedet, der lever op til deres løfte. Rehband kinesiologitape er både latex- og zinkfri, er vandafvisende og kan bæres i op til seks dage. En er nok til cirka 10 applikationer.

Rehband RxTape for støtte

Rehbands kinesiotape hjælper både topatleter og motionsudøvere med at forbedre deres præstationer og opnå fremgang i deres træning. Tapen kan bruges indenfor forskellige sportsgrene, skader, problemer, ømme områder, men også med forebyggende træning som formål. Ved monoton træning, hvor du udfører lignende bevægelser hele tiden eller udsætter dine muskler og led for stor fysisk anstrengelse og belastning, kan det være både rart og godt at tape området for at give det ekstra støtte. For eksempel i crossfit, svømning, tennis og vægtløftning kan det være godt at tape skulderen for at give den støtte og aflastning. Men selv knæ og lægge, kan være gavnlige at tape i disse sportsgrene, da de udsættes for en stor belastning, hvor tapen kan bruges til forebyggende formål, inden skaden opstår.  

Varemærke

Rehband
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Sportstape
Blue
RockTape Kinesiologitape
139 kr
 
Andre har købt
Kinesiotape
Black
RockTape H2O Kinesiologitejp
139 kr
 
Andre har købt
Bodybuildingbälte
199 kr
 
Andre har købt
Smartshake 2Go
Navy Blue
SmartShake Original2Go One
79 kr
 
Andre har købt