Self Omninutrition Kre-Alkalyn, Kosttilskud - Self Omninutrition
Bild saknas

Self Omninutrition Kre-Alkalyn

Pufret kreatin i kapsler

- Patenteret formel
- Styrke og muskeludvikling
- Muskelrestitution
Størrelse
120 kapsler

Vores pris

249 kr
I lager
Fri fragt over 500 kr
Sendes omgående  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 16:001-3 arbejdsdage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Kre-Alkalyn kreatintilskud

Kre-Alkalyn fra Self Omninutrition er et kreatintilskud i kapselform med den patenterede formel Kre-alkalyn. Kre-Alkalyn er et pufret kreatin-monohydrat, som kan indtages umiddelbart før træning, og som er let at dosere takket være den praktiske kapselform. Den anbefalede dosis er 2 kapsler 30-60 minutter før træning eller umiddelbart efter træning.

  • Pufret kreatin
  • Effektiv i forbindelse med styrketræning
  • Muskeludvikling og -reparation
  • Uden bivirkninger som væskeophobning og mavepine

Kreatin har en velkendt effekt i kroppen, som mange sportsfolk og styrkesportsudøvere har taget til sig. Kreatin hjælper med at fylde muskelforrådet af ATP, der anvendes som muskelenergi ved eksplosiv træning. ATP anvendes ved tunge løft eller accelerationer, hvilket gør det særligt populært i forbindelse med styrketræning og styrkesport. Hvis vi træner lidt hårdere, giver det bedre forudsætninger for muskeludvikling.

Patenteret form for kreatin

Kre-alkalyn er en patenteret form for kreatin med pufret kreatin-monohydrat. Self Omninutrition Kre-Alkalyn indeholder kreatin helt som i originalformlen. Pufret kreatin får et stærkere kreatinmolekyle, som også giver en effekt i lavere doser, hvilket gør det mere skånsomt mod en følsom mave. Desuden er det tilstrækkeligt at indtage Kre-Alkalyn lige før træningen uden en loadingfase. Den store fordel ved Kre-Alkalyn er, at denne type kreatin ikke giver den samme væskeophobning i kroppen, som almindeligt kreatin-monohydrat kan give.

Varemærke

Self Omninutrition
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer