Solprodukter

Få sommerens flotteste solbrune hud på en sund måde. Vi har både beskyttende, fugtende og praktiske solbeskyttelsesprodukter til alle hudtyper.

Beskyt din hud med solprodukter

Solens varme lokker, og det er bestemt skønt at være ude i det smukke sommervejr, men husk at beskytte dig ordentligt mod solens stærke stråler. Solcreme kan være en god måde at beskytte huden på, og vi har diverse solbeskyttelsesprodukter med forskellig solbeskyttelsesfaktor (SPF), så du kan finde den, der passer dig bedst. Det er som regel en god idé at anvende solbeskyttelse med højere SPF, hvis man har en lysere hudtone. Hvis du alligevel er kommet til at opholde dig i solen for længe og er blevet forbrændt, har vi også en række kølende aftersun-produkter, som tilfører huden masser og fugt og næring.

Til dig, der gerne vil have en flot solbrun farve uden at ligge og stege i den bagende sol, findes der mange smarte selvbrunere, som hurtigt giver huden en smuk og solkysset farve.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 35 produkter
Produkttype
Solbeskyttelse11 Aftersun6 Solbeskyttelse til ansigtet5 Sololie4 Tilbehør3 Mousse2 Spray1 Solbeskyttelse til børn1 Kølecreme1 Selvbruner1
Varemærke
Hawaiian Tropic15 Bronza6 Avivir5 Lovea3 Biosolis3 TanCan1 Naturens Apotek1 Sasco1
Mærkning
Vegan 12
Økologisk Kosmetik 10
Økologisk Indhold 2
Individuelt tilpasset
Børn 2
Fri for
Parfumefri 9
Alkoholfri 4
Sorter
Mest populære