Sommerpakke, Kosttilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Sommerpakke

Pakkepris

Pakken indeholder

Core Betacaroten, 30 kapsler
Core Waterloss, 120 kapsler
BURN
120 kapsler, Med Koffein
Core BCAA Powder + Koffein
Cola, 400 g

Pakkepris

876 kr

Ord.pris

839 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-2 dage
Instaboxi morgen 9:301-2 dage
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Øget forbrænding og fin forbrænding med Sommerpakken

Svensk kosttilskud Sommerpakke er en komplet kosttilskudspakke til sommeren, der indeholder alt hvad du har brug for for at synliggøre dine muskler, fokusere på dit stofskifte og samtidig opbygge en naturlig, smuk brunfarve. Dette er pakken til dig, der ønsker at fremhæve, hvad du har arbejdet med i de mørke måneder af vinteren på den allerbedste måde.

Sommerpakken indeholder følgende produkter:

 • Core BCAA Powder + Koffein som giver et energikick til træningen og samtidig hjælper med at optimere muskelopbygning.
 • Core Betakaroten som gradvist giver en solbrun glød til din hud og forbereder den til at blive i stærk sol.
 • BURN X5 med stoffer til fedtforbrænding og stofskifte for at give maksimale træningsresultater.
 • Core Waterloss med et kompleks af urte- og planteekstrakter, der er fremragende, når du vil slippe af med uønsket væske.

Sådan fungerer produkterne i Sommerpakken

Produkterne i sommerpakken er specielt sammensat efter det, vi tror at, du værdsætter inden sommer- og solsæsonen, når det er tid til at vise resultaterne af et års hårdt arbejde i fitnesscenteret.

Du starter dagen med at tage Core Waterloss med dens plante- og urteekstrakter for at maksimere din krops evne til at slippe af med unødvendig væske, som ellers kan få dig til at føle dig oppustet. Du fortsætter morgenen med at tage BURN X5, vores absolut mest populære supplement til fedtforbrænding, der også fremskynder varmeproduktionen. For virkelig at toppe formen før sommeren kan du også tage BURN X5 lige før træning - du vil føle sveden flyde som aldrig før! Suppler med Core BCAA + Koffein inden du giver dig i kast med vægten. Koffein giver dig et meget tiltrængt push, så du har lidt ekstra styrke, mens aminosyrerne l-lecuin, l-valine og l-isoleucin i forholdet 8: 1: 1 bidrager til muskelopbygning. Aminosyrer har også vist sig at forkorte muskelnedbrydning efter træning og dermed bidrage til en hurtigere restitution. I løbet af dagen tager du også Core Betakaroten, for den bedste effekt tages disse på samme tid hver dag. Betakaroten er en forløber for A-vitamin, der opbevares i kroppen og gradvist giver huden en dejlig, solbrun tone. Perfekt, når du ikke ønsker at starte sommeren med at føle dig kedelig og vinterbleg! Afslut dagen med en anden dosis Core Waterloss for virkelig at fokusere på hydrering.

Doseringsskema:

MorgonFør træningAften
BURN X5 *2 kapsler2 kapsler
Core Waterloss2 kapsler2 kapsler
Core BCAA Powder + koffein *1 portion
Core Betakaroten1 kapsel

* Vær forsigtig med ikke at tage koffein for sent om natten, hvis du er følsom over for koffein, da dette kan forstyrre nattesøvnen.

Sådan fungerer produkterne i Sommerpakken

 • Core BCAA Powder + Koffein indeholder de tre forgrenede aminosyrer l-lecuin, l-valine og l-isoleucin, som har en meget kort absorptionstid i kroppen. Det betyder, at når du drikker dette, når aminosyrerne straks ud til musklerne, hvor de bidrager til en muskelopbyggende effekt. Dette er især effektivt i forbindelse med eller kort efter træning, når musklerne er nedbrudt, og du vil have dem til at opbygge sig stærkere til den næste træning. Vores BCAA + koffein indeholder ca. 100 mg koffein pr. Portion, hvilket også giver dig et ekstra energiboost for at få lidt mere energi. Selvfølgelig er den også fri for sukker, kulhydrater og salt, så du virkelig kan toppe sommerformen. Vores BCAA er også virkelig forfriskende og god og er derfor velegnet, når du vil køle af og få et energikick uden at skulle købe en energidrik.

Martin

Fungerer perfekt!

Fungerer perfekt! Både jeg og min tennistræner drikker denne vidunderlige drik under vores lange træningssessioner. Begge slukker tørsten og opfrisker og er 8: 1: 1 Så du får meget for dine penge. Et godt køb.

 • Core Betakaroten indeholder masser af betakaroten, der fungerer som en forstadie for provitamin A i kroppen, og som har en naturlig rødbrun farve, som blandt andet giver gulerødder deres orange farvetone. Tag en kapsel betakaroten om dagen for at få en jævn, solbrun hudtone fuldstændigt uden at udsætte dig selv for de skadelige UV-stråler. Indholdet af kapslerne absorberes bedst ved hjælp af fedt, hvilket er grunden til, at vi tilsatte en lille mængde solsikkeolie. Den friske, brune farve får dig begge til at føle dig virkelig sommerlig, og at dine muskler fremhæves endnu pænere, så det er ikke underligt, at betakaroten er et af vores bedst sælgende kosttilskud.

 • Core Waterloss er et højdoseret tilskud med ekstrakter, der er velkendt inden for detox og væskedrivning - inklusiv mælkebøtte, tranebær og grøn te. Kombiner kapslerne med en streng, velplanlagt kost og hård træning for at få en så udvisende effekt som muligt og dermed gøre dine muskler synlige. Disse kapsler indeholder også vitamin C, som bidrager til immunforsvarets normale funktion og vitamin B6, som bidrager til kroppens normale stofskifte.
 • BURN X5 er tilskuddet som giver dig det sidste lille hjælpende skub, der kan være nødvendigt, når du virkelig har kæmpet for dine resultater. Kapslerne indeholder et antal interessante stoffer til fedtforbrænding, herunder capsaicin fra chilifrugt og forskolin. BURN fås med eller uden koffein, hvor varianten med koffein er ekstra god for dig, der ønsker fornyet energi til både hverdag og motion. Derudover indeholder kapslerne krom, der deltager i kroppens regulering af blodsukkerniveauet, hvilket igen påvirker sukkertrangen.

Emma

Fantastisk!

Det gik langsomt i begyndelsen, men efter lidt over 2 uger er jeg gået ned i vægt. 7 kg på 7 dage uden anden træning end situps. Helt utrolig! Jeg har taget det uden koffein.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling