Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Sommertræning - Behold motivationen

Sommeren er her, og selvfølgelig tiltrækker solen og ferien dig til bare at slappe af og nyde ferien, og det skal du gøre, men at fortsætte med at gå i løbet af ferien vil kun gavne dig og få dig til at føle dig godt. Dette er del 1 af vores artikelserie Sommertræning.

Del 2

For at fortsætte træningen og motivationen i løbet af sommeren er små midler nok, og det er vigtigt at huske, at alt er bedre end ingenting, selv den lille træning, der går tabt, er god. Prøv at være lidt fleksibel og prøv at give slip på din faste tidsplan og måske oprette en bank med forskellige træningsprogrammer, som du kan presse ind, når det passer. Løb, gå ture og cykle udendørs. Tag pauser fra liggestolen og svøm et par længder, og gør derefter nogle push-ups eller squats, inden du går i seng igen. Når du har lyst til det, skal du tage en tur i gymnastiksalen for at løbe gennem hele din krop. Et tip er at køre træning i gymnastiksalen direkte om morgenen, på den måde har du resten af dagen fri til at slappe af, solbade og svømme.

Okay at hvile fra træning

Det er vigtigt at huske, at det er helt okay at have en pause fra din regelmæssige træning, kroppen har også brug for sin hvile. Men hvis du forbliver motiveret og fortsætter med at bevæge dig, selvom du ikke træner som normalt, gør du dig selv en tjeneste for det kommende træningsefterår, og du behøver ikke starte forfra.

Inspiration til udendørs træning

Her er et eksempel på en træning, som du kan køre, uanset hvor du er, udenfor, indeni, på et hotelværelse eller på din gårdhave. Kør igennem alle øvelserne og hvile derefter i 1 minut og gentag alt det igen 2-6 gange afhængigt af tid og dagsform. Men tør udfordre dig selv!

Pige, der træner og laver armbøjninger 10 stk med strakte arme, på tæer eller på knæ

Pige, der træner udenfor og laver knæbøjninger.Kæbøjninger med hop 10 stk pr. ben

Pige, der træner udendørs og gør bulgarske lunges.Bulgarske lunges 10 stk pr. ben

Tip! Hvis du har vægte til rådighed, kan du holde dem for at gøre træningen tungere eller fylde en rygsæk for at få ekstra vægt på ryggen.

Mountain climbers 15 stk

Liggende benløft 10 stk med lige eller bøjede knæ
Husk at trykke navlen i jorden, og lad ikke lændehvirvelsøjlen falde ned fra jorden.

Tip! Vil du have mere intens træning? Sprint alt hvad du kan i 20-30 sekunder. Gå derefter eller stå stille i 30 sekunder. Gentag så mange gange som muligt. Start let og trap langsomt op jo mere erfaring du får.

##PRODUKTGRUPPE 1##

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej