Vægtløftersko

Vægtløftersko er en god investering for dig, som har begrænset bevægelighed i fodleddene og udfører forskellige typer squats eller for dig, som træner crossfit, vægtløftning og styrkeløft.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 6 produkter
Udvalg
Varemærke
Gorilla Wear4 Do-Win2
Farve
Sort
2
Rød
1
599 - 599 0 600 - 749 0 750 - 899 0
Sortering
Nyheder
Perry High Tops
Black
Gorilla Wear Perry High Tops Pro
Nyhed
749 kr
 
Perry High Tops
Army Green
Gorilla Wear Perry High Tops Pro
Nyhed
749 kr
 
GW High Tops
Red
Gorilla Wear GW High Tops
Nyhed
599 kr
 
GW High Tops
Black
Gorilla Wear GW High Tops
Nyhed
599 kr
 
Do-Win Lyftarskor
Do-Win Lyftarskor Black/Grey
745 kr
 
Do-Win Lyftarskor
Do-Win Lyftarskor Black/Green
899 kr
 

Sådan fungerer vægtløftersko

Vægtløftersko sørger for, at du får løftet hælen, hvilket giver foden en bedre vinkel, så du forhåbentlig kan komme ned i din squats med pænere og bedre vinkler i knæ, ryg og bryst.

Hvornår bør man anvende vægtløftersko?

Vægtløftersko egner sig bedst til forskellige squat-øvelser, frivending og stød, men også til bænkpres, hvor man kan anvende vægtløftersko til at få mere kraft og kunne trykke mere med benene. Hvis du laver meget crossfit, kan et par vægtløftersko også være en god investering for at øge stabiliteten og dæmpe stødene ved de forskellige vægtløftningsøvelser.

Et par vægtløftersko er ingen garanti for perfekt udførelse af de forskellige øvelser, men kan hjælpe med at forbedre dine vinkler. For at sikre korrekt udførelse kan det være en god idé at få hjælp fra en i dit fitnesscenter, som er rutineret, eller benytte en personlig træner, som kan tjekke, om du udfører disse komplekse øvelser rigtigt. Husk også at udføre øvelserne uden vægtløftersko ind imellem for at udfordre bevægeligheden.