Bild saknas
Nyhed

Ashwagandha ØKO

Økologisk ashwagandha i pulverform.

- Adaptogen urt
- I perioder med stress
- Let at blande i drikkevarer
Størrelse
125 g

Vores pris

85 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage
Rosenrot Plus
80 kapsler
Rosenrot Plus
109 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Q10
60 kapsler
Q10
85 kr
 
Ashwagandha
125 g
RawPowder Ashwagandha Pulver
119 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt

Produktrekommendationer

Rosenrot Plus
80 kapsler
Rosenrot Plus
109 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Q10
60 kapsler
Q10
85 kr
 
Ashwagandha
125 g
RawPowder Ashwagandha Pulver
119 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Økologisk ashwagandha pulver

Healthwell Ashwagandha ØKO er et nemt pulver af den interessante rod ashwagandha (Withania somnifera). Ashwagandha, eller indisk ginseng som det også kaldes, har længe været brugt i Ayurveda, hvor det er en af de vigtigste urter. Frem for alt er det populært at tage i stressede perioder samt for mentalt og fysisk velvære. Healthwell Ashwagandha ØKO er fremragende til dig, der ønsker et helt rent og økologisk ashwagandha pulver, der er nemt at blande i enhver drik. Perfekt i smoothien!

 • Pulver af ashwagandha (indisk ginseng)
 • I perioder med stress
 • Blandes i en valgfri drikkevare
 • Økologisk
 • Vegansk

Hvad er ashwagandha godt for?

Ashwagandha er blevet brugt som et naturligt middel i den indiske tradition for auyrveda i tusinder af år. Der fungerer den som en "rayasan", som er navnet på noget, der generelt betragtes som balancerende, foryngende og styrkende. I dag er ashwagandha godt undersøgt, og forskning viser mange interessante resultater. Et studie (1) har undersøgt, om tilskud med ashwagandha kan have en positiv effekt i forbindelse med tilstande som stress, angst og depression. Undersøgelsen involverede 60 personer, der oplevede høje stressniveauer. I 60 dage modtog halvdelen af gruppen 240 mg ashwagandha-ekstrakt, mens den anden halvdel fik placebo. Resultaterne viste forbedringer på alle områder af de mennesker, der fik ashwagandha, blandt andet var niveauet af stresshormonet kortisol faldet markant.

Ashwagandha er også en adaptogen urt, hvilket betyder, at den ikke er vanedannende. I stedet tilpasser den sig kroppen ved at normalisere kropsfunktioner og genoprette balancen. Du kan derfor tage kosttilskud med ashwagandha i lang tid uden at mindske effekten. Vil du vide mere om, hvordan adaptogener virker? Læs vores artikel!

Dosering og anvendelse

Healthwell Ashwagandha ØKO har en dosis på 1 tsk (2,5 g, 5 ml) om dagen. Du kan blande pulveret i enhver drik, smoothie, yoghurt, bruge det som fylde eller hvad du vil. En nem og bekvem måde at tilføje dit daglige tilskud af ashwagandha!

Tips! Vil du have et ashwagandha ekstrakt i kapselform? Tag et kig på Ashwagandha Kapsler.

Hvad betyder det, at vores ashwagandha er EU-økologisk?

Økologisk fødevareproduktion tager hensyn til biodiversitet, bevarelse af naturressourcer, miljøpraksis og streng dyrevelfærd (2). For at kunne mærke et produkt som EU-økologisk, mærkningen som bruges inden for EU, skal et produkt opfylde strenge betingelser, der gælder for hele produktionskæden. Produktet skal indeholde mindst 95% økologiske ingredienser og derudover skal de øvrige 5% opfylde andre strenge betingelser (2).

I økologisk planteproduktion er det vigtigt at fremme jordens frugtbarhed, at du kan have flerårig afgrøderotation, og at du kan have en cyklus med organisk materiale. Derfor bør gødning, jordforbedringsmidler og plantebeskyttelsesmidler kun bruges, hvis de overholder principperne og målsætningerne for økologisk produktion. Generelt kræver EU, at en økologisk fødevare skal fremstilles uden syntetisk fremstillede kemiske pesticider og uden kunstgødning. I økologisk produktion er genmanipulation også forbudt. Derudover bør produktionen primært regne med vedvarende ressourcer (2).

Referencer

 1. Adrian L Lopresti, Stephen J Smith, Hakeemudin Malvi, Rahul Kodgule. 2019. An investigation into the stress-relieving and pharmacological actions of an ashwagandha (Withania somnifera) extract: A randomized, double-blind, placebo-controlled study. (Tilgået 2022-04-29)
 2. EG. 2007. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91.

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Ashwagandha Prem.
120 kapsler
Ashwagandha Premium
209 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Andre har købt

Lær mere

  Mere om urten ashwagandha

Mere om urten ashwagandha

Lær mere om urten ashwagandha